28.05.2021

Чергове засідання Педагогічної ради

Чергове засідання Педагогічної ради

24 травня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2020-2021 н. р. відбулося чергове засідання Педагогічної ради. Порядком денним дев’ятого засідання ради були визначені наступні питання та їх доповідачі: Реалізація концепції національно-патріотичного виховання у підготовці майбутніх фахівців (Леся Матвійчук), Діяльність студентської ради в 2020 році та основні її пріоритети на 2021 рік (Анастасія Макогончук), Заходи із запобігання проявів корупції та хабарництва у фаховому коледжі: робота з нормативно-правовими актами та наказами закладу освіти (Леся Матвійчук), Хід ліцензування та акредитації у фаховому коледжі (Ігор Макарук), Визнання результатів підвищення кваліфікації (Оксана Боярчук).

Також на засіданні Педагогічної ради було заслухано доповідь з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: "Створення освітнього середовища, яке гарантує досягнення студентами професійних зорієнтованих цілей на заняттях з математики", яку презентувала завідувачка навчально-методичним кабінетом Наталія Протасюк.

Крім того члени Педагогічної ради обговорили особливі моменти: завершення освітнього процесу поточного навчального семестру та розподілу попереднього педагогічного навантаження; організації виховної роботи та проведення урочистої академії з нагоди випуску фахівців (25.06.2021); підготовки засідання стипендіальної комісії, яке має відбутися 25 червня 2021 року та матеріалів стипендіального забезпечення здобувачів освіти; укладання графіку відпусток на літній період 2021 року, написання заяв на відпустки та визначили дату початку літньої щорічної відпустки 29.06.2021; фінансового забезпечення та життєдіяльності фахового коледжу.

За результатами засідання було ухвалено низку рішень, які сприятимуть підвищенню якості освітньої та фінансово-господарської діяльностей фахового коледжу.