12.09.2024

Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики

Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики

Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики: Костюк Артур знову на висоті. 
6 вересня 2024 року на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос" відбувся чемпіонат Волинської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. Змагання зібрали найсильніших спортсменів регіону, які демонстрували свою майстерність та прагнення до перемоги.
Особливо відзначився Костюк Артур, студент групи С-11 відділення фізичної культури та спорту Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки. Артур, здобувши перше місце у своїй ваговій категорії, показав відмінний результат. Його загальна сума двоборства склала 210 кг: 95 кг у ривку та 115 кг у поштовху.
Це досягнення підкреслює високу майстерність та наполегливість Артура у тренуваннях. Його цілеспрямованість і постійне прагнення до вдосконалення допомагають йому досягати нових спортивних вершин.
Вітаємо Артура з перемогою! Нехай його успіхи і надалі слугують натхненням для всіх молодих спортсменів!
Цей успіх став черговим підтвердженням його високого рівня підготовки, майстерності та наполегливості. Постійна праця над собою, дисципліна та підтримка тренерів допомагають Артуру досягати успіхів на спортивній арені.
Вітаємо Артура з черговою перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому!