17.12.2020

Адміністративне затримання

Адміністративне затримання

На виконання укладеного Меморандуму про співпрацю та партнерство 16 грудня 2020 року студенти третього курсу спеціальності «Право» взяли участь у заході на платформі Zoom, який організований Регіональним центром з надання БВПД у Волинській області у партнерстві з старшим інспектором з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності УДПЛ Наталією Бартошук на тему: «Адміністративне затримання. Затримання особи у кримінальному провадженні. Впровадження в діяльність підрозділів поліції системи «Custody Records». 
В ході зустрічі онлайн обговорили особливості адміністративного та кримінального затримання, а також порядок отримання правової допомоги. 
Наталія Бартошук розповіла про впровадження в підрозділи поліції системи Custody Records, яка передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. При ефективному впровадженні, така система захистить затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечить самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.
Дякуємо за інформативну та змістовну бесіду!