24.02.2023

7 засідання Методичної ради фахового коледжу

7 засідання Методичної ради фахового коледжу

20 лютого відбулося 7 засідання Методичної ради фахового коледжу у змішаному форматі.

Під час засідання присутні заслухали методичну доповідь майстрині виробничого навчання Олени Радченко з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: «Навчальні моделі та засоби навчання, що використовуються в організації навчальної практики при підготовці фахових молодших бакалаврів з підприємництва та торгівлі».

Голова циклової комісії Фінансів, обліку та оподаткування Дарія Жукова та голова циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи Тетяна Новосад розповіли про затвердження Програми кваліфікаційних іспитів за спеціальностями Облік і оподаткування та Готельно-ресторанна справа.

Змістовну доповідь на тему: «Система організації практичної підготовки на відділенні харчових технологій та заочного навчання: реалії, виклики та бази практики» підготувала завідувачка відділення Харчових технологій та заочного навчання Ніна Ковальчук.

Про роботу інституту наставництва у фаховому коледжі, надання грифів методичною радою, розгляд та схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу, які рекомендовані цикловими комісіями доповіла завідувачка методичним кабінетом фахового коледжу Наталія Протасюк.

Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук та викладачка Алла Макушевич представили на розгляд та схвалення навчально-методичне видання «Погляд на освітню діяльність фахового коледжу: нормативні документи, методика та практика» як нормативний документ фахового коледжу.