27.11.2022

4-те засідання Методичної ради фахового коледжу

4-те засідання Методичної ради фахового коледжу

22 листопада відбулось 4-те засідання Методичної ради фахового коледжу

У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:

  1. Методична доповідь з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: «Технологія розвитку критичного мислення в сучасному освітньому середовищі» (Вікторія Шух).
  2. Про планування освітньої діяльності та діяльності методичної ради на весняний навчальний семестр 2022-2023 навчального року (Ігор Макарук, заступники директора, завідувачі відділень, голови циклових комісій).
  3. Аналіз стану виконання робочих навчальних планів та робочих програм освітніх компонентів викладачами у розрізі відділень, спеціальностей, курсів та груп за осінній навчальний семестр 2022-2023 навчального року (Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник).
  4. Результати взаємних відвідувань викладачів кафедри та циклових комісій за підсумками осіннього навчального семестру 2022-2023 навчального року (завідувачі відділень, голови циклових комісій).
  5. Про надання Методичної роботи грифів (Наталія Протасюк).
  6. Розгляд та схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу, які рекомендовані цикловими комісіями (Наталія Протасюк).
  7. Різне.