03.03.2023

3-тє засідання Адміністративної ради фахового коледжу

3-тє засідання Адміністративної ради фахового коледжу

27 лютого відбулось 3-тє засідання Адміністративної ради фахового коледжу.

Під час засідання заступник директора ФКТБП з навчальної роботи Ігор Макарук виступив з двома питаннями порядку денного. У першому питанні Ігор Валентинович повідомив про план роботи адміністративної ради на весняний семестр 2022-2023 навчального року, а у другому питанні проаналізував інформаційне наповнення офіційного сайту фахового коледжу станом на початок 2023 року.

Головний бухгалтер фахового коледжу Ольга Поліщук підсумувала інвентаризацію у 2022 році.

Про діяльність уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції: аналіз проведеної роботи та основних завдань на 2023 рік розповіла юрисконсульт, а також уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції фахового коледжу Тетяна Маркеєва. Тетяна Анатолівна зазначила, що до неї не надійшло жодної скарги, пропозиції чи листа щодо корупції у фаховому коледжі.

Інженер з охорони праці ФКТБП Іван Черевко прозвітував про побутовий травматизм учасників освітнього процесу у 2022 році та розповів про профілактичні заходи. Іван Гнатович доповів, що жодних випадків побутового травматизму у фаховому коледжі за цей період не зафіксовано.

Заступник директора фахового коледжу з адміністративно-господарської роботи Віталій Соловей проаналізував стан пожежної безпеки у закладі освіти, зазначивши, що протягом багатьох років, завдяки дотриманню правил пожежної безпеки, пожеж у приміщенні ФКТБП не було. Віталій Васильович також ознайомив присутніх із планом заходів на 2023 рік.