12.06.2023

Засідання Адміністративної ради

Засідання Адміністративної ради

12 червня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права відбулося шосте засідання Адміністративної ради.
Про роботу на відділеннях обліку та права, торгівлі та фінансів, харчових технологій та заочного навчання прозвітували завідувачі відділень Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Ніна Ковальчук. У їхніх доповідях було зазначено про належну організацію освітнього процесу, проаналізовані показники академічної успішності студентів, розглянуто стан контингенту здобувачів освіти та обговорено ефективність освітньої діяльності на відділеннях.
Заслухано звіт про роботу керівника фізичного виховання Андрія Розтоки щодо стану фізичної культури та спортивно-масової роботи у фаховому коледжі. Під час обговорення розглянуто особливості та перспективи розвитку спеціальності 017 Фізична культура та спорт, визначено шляхи розвитку сфери спортивно-масової роботи та патріотичного виховання.
Під час розгляду питання про діяльність Служби охорони праці фахового коледжу у 2022-2023 навчальному році (доповідач Юрій Пастушук) було проаналізовано стан охорони праці, її забезпечення та визначено основні завдання служби на 2023-2024 навчальний рік.
Заступник директора з виховної роботи Леся Матвійчук розповіла про заходи щодо протидії булінгу, проведені в закладі освіти, та підведені підсумки роботи виховної служби щодо цього питання.
Крім того, Адміністративна рада розглянула деякі питання із забезпечення життєдіяльності фахового коледжу.