21.04.2024

Щоб ти жив – народились мільйони

Щоб ти жив – народились мільйони

Юрисконсульт фахового коледжу Тетяна Маркеєва та заступник директора з виховної роботи Олександр Ткачик організували захід, направлений на протидію негативним проявам у молодіжному середовищі. Своїм досвідом та практичними рекомендаціями поділилася провідний спеціаліст (психолог) відділу по роботі з персоналом Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області старший лейтенант ССО Юлія Ектова, яка провела інтерактивно-мотиваційну зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу на тему: «Щоб ти жив – народились мільйони». Студенти проявили інтерес до теми зустрічі з психологом, активно долучилися до обговорення важливих питань. 
З метою попередження самоушкоджуючої поведінки та вчинення кримінальних правопорушень сексуального характеру стосовно неповнолітніх, психологом у доступній та цікавій формі було доведено важливість пізнання та прийняття себе, розуміння природи стресу, важливості екологічного проживання всього спектру емоцій. З допомогою інтерактивних практичних вправ та психологічних технік кожному учаснику вдалось зміцнити свої життєві опори, підвищити рівень самоцінності та отримати такий важливий кожному у час війни життєвий ресурс. 
Значну увагу було приділено наданню інструментів самодопомоги молоді в кризових ситуаціях та негативних станах.
Студенти висловили вдячність Юлії Ектовій, яка є прикладом висококваліфікованого фахівця та професіонала своєї справи, а також відмітили, що набули цікавий та пізнавальний практичний досвід. 
Адміністрація та здобувачі освіти фахового коледжу щиро вдячні Юлії Ектовій за відверту розмову, створення довірливої атмосфери, практичні поради і рекомендації та запрошують до співпраці!