05.12.2024
Рекомендовано Відокремленим структурним підрозділом "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університете імені Лесі Українки", гриф надано навчально-методичним виданням на підставі рішення Методичної ради фахового коледжу
протокол №11 від 11.11.2024
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Маркетинг. Робочий зошит для виконання практичних робіт.
- Інна ПРИЩЕПА (укладач). Товарознавство продовольчих товарів. Робочий зошит для виконання практичних робіт.
- Вікторія ШУХ (укладач). Основи стандартизації, метрології та управління якістю. Робочий зошит для виконання практичних завдань.
- Катерина МАКАРУК (укладач). Навчально-методичні матеріали показового заняття з освітньої компоненти «Громадянська освіта» на тему: «Стереотипи та упередження. Дискримінація».
Протокол №8 від 28.08.2024
- Наталія ГОЛОВАЧУК (укладач). Опорний конспект лекцій освітньої компоненти «Адміністративний процес» для здобувачів освіти спеціальності 081 Право.
Протокол №7 від 21.06.2024
- Наталія ГОЛОВАЧУК (укладач). Опорний конспект лекцій освітньої компоненти «Нотаріат» для здобувачів освіти спеціальності 081 Право.
- Людмила ГОЛУБ (укладач). Робочий зошит для практичних робіт із освітньої компоненти «Харчова хімія» для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології.
- Інна ДАНИЛЮК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з освітньої компоненти «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Вікторія ДЯЧЕНКО (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань практичних занять з освітньої компоненти «Історія: Україна та світ» для здобувачів профільної загальної середньої освіти: демонстраційний варіант.
- Андрій ОЛІЙНИК (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з освітньої компоненти «Обладнання підприємств торгівлі» для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Тетяна РУСЕЦЬКА (укладач). «Організація роботи підприємств оптової торгівлі». Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
- Іванна КОСОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт із освітньої компоненти «Технології та організація харчових виробництв» для здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології.
- Анастасія ВОЛКОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання індивідуальних робіт із навчально-виробничої практики для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Софія БОНДАРУК (укладач). Навчальний посібник з освітньої компоненти «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Аліна АВДЄЄВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з освітньої компоненти «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології.
- Світлана КИСЛЯК (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з освітньої компоненти «Інновації в готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
Протокол №6 від 03.06.2024
- Світлана ГОЛЯДИНЕЦЬ (укладач). Практикум з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Наталія ДЕНИСЮК (укладач). Збірник тестових завдань з фінансового обліку.
- Наталія МОЙСЕЄЦЬ (укладач). Збірник тестових завдань з освітньої компоненти «Авдит» для здобувачів освіти спеціальностей: 071 Облік і оподаткування 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
- Оксана ТАРАНЧУК (укладач). Довідник з математики (на допомогу першокурснику).
- Вікторія ШУХ (укладач). Робочий зошит для виконання практичних завдань з навчальної дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» для студентів спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Лариса ДУБІК (укладач). Експрес-тести до тем: «неклітинні форми життя та одноклітинні і багатоклітинні організми», «організмовий рівень організації живої природи» з навчальної дисципліни «природничі науки. Біологія і екологія».
Протокол №5 від 17.05.2024
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг» за модулем «Товарна та цінова політика підприємства» для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Галина ДАЦЮК-ВАСИЛЮК (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» для здобувачів освіти спеціальностей 071 Облік та оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
- Майя ПІВНЮК (укладач). Завдання та методичні рекомендації до виконання змістового модуля «Оціночна діяльність» навчальної практики здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
- Тетяна МАРКЕЄВА (укладач). Опорний конспект лекцій освітньої компоненти «Юридичне документознавство» для здобувачів освіти спеціальності 081 право.
- Інна ДАНИЛЮК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з освітньої компоненти «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти спеціальності 241 готельно-ресторанна справа.
- Дарія БУЛЬТІНА (укладач). Показове заняття з освітньої компоненти «іноземна мова» на тему: «Театр. Візит у театр».
- Людмила ШАДЛОВСЬКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань практичної роботи з освітньої компоненти «Українська мова» для здобувачів освіти 1 курсу.
- Дарія БУЛЬТІНА (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з освітньої компоненти Іноземна мова за професійним спрямуванням для здобувачів освіти третього курсу спеціальностей 071 Облік та оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
- Валентина ВЕСНЯНКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з освітнього компонента «Анатомія людини та фізіологія».
- Анастасія ВОЛКОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт із навчально-виробничої практики для здобувачів освіти спеціальності 241 готельно-ресторанна справа.
- Ніна КОВАЛЬЧУК (укладач). Методичні рекомендації для розв’язування задач з освітньої компоненти «Товарознавство продовольчих товарів» для здобувачів освіти заочної форми навчання спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Наталія ТРОФИМЧУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємства» для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
- Галина КРАВЧУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з освітньої компоненти «Трудове право» (Загальна частина) для здобувачів освіти спеціальності 081 Право.
- Ольга УСТЯНЧУК, ОЛЕНА МОКРИДЕНКО (укладачі). Практикум з англійської мови для здобувачів освіти першого курсу усіх спеціальностей з теми «Живопис. Мистецтво».
- Світлана ГОЛЯДИНЕЦЬ (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)»для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Лариса ДУБІК (укладач). Збірник біологічних диктантів з навчальної дисципліни «Природничі науки. Біологія і екологія».
- Тетяна НОВОСАД (укладач). Інноваційні технології харчування. Опорний конспект лекцій для здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології. Навчальний підручник.
Протокол №2 від 11.03.2024
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг» за модулем «Маркетингові дослідження» для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Ольга КУЗЬМИЧ (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з освітньої компоненти «Історія: Україна та світ».
- Катерина МАКАРУК (укладач). Громадянська освіта робочий зошит для виконання практичних робіт.
- Ольга КУЗЬМИЧ, Катерина МАКАРУК, Роман САВЧУК (укладачі). Методична розробка виховного заходу на тему: «Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій», присвяченого дню гідності та свободи.
- Олександр ТКАЧИК (укладач). Показове заняття з освітньої компоненти «Історія: Україна і світ» на тему: «Проголошення ЗУНР. Українсько-польські відносини».
- Олександр ХОДОРЧУК (укладач). Фізична підготовка тенісистів з настільного тенісу навчально-методичні матеріали.
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Українська мова за професійним спрямуванням Навчальний посібник для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 081 Право.
- Юлія ВОЙТЮК (укладач). Показове заняття з навчальної дисципліни «Українська література» на тему: «Інтимна лірика івана франка. Збірка «Зів’яле листя» (лірична драма)».
- Вікторія ШУХ, Олена РАДЧЕНКО (укладачі). Товарознавство непродовольчих товарів робочий зошит для виконання практичних завдань.
- Руслана ЩЕБЕТ (укладач). Рівняння і нерівності з модулями. Методичні рекомендації до вивчення теми.
- Іван СИДОРУК (укладач). Гра у футбол, усі аспекти. Навчально-методичні матеріали.
- Тетяна НОВОСАД (укладач). Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсових проєктів для здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа Навчально-методичний посібник.
Протокол №9 від 30.10.2023
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Збірник завдань для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 081 Право. Частина 1.
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Збірник завдань для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 081 Право. Частина 2.
- Ольга УСТЯНЧУК, Світлана ГОЛЯДИНЕЦЬ (укладачі). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології.
- Олександр ХОДОРЧУК (укладач). Навчально-методичні матеріали на тему «Біг на короткі дистанції у легкій атлетиці».
- Світлана ВЕРЕМЕЙ (укладач). Вивчення модерністських творів на заняттях зарубіжної літератури.
Протокол №8 від 18.09.2023
- Дарія БУЛЬТІНА (укладач). Практикум з граматики англійської мови з навчальної дисципліни «іноземна мова» на тему: «Present tenses. Part 1» для здобувачів освіти 1 та 2 курсів усіх спеціальностей.
- Валентина ВЕСНЯНКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Цивільний захист, безпека життєдіяльності та охорона праці».
- Наталія ГОЛОВАЧУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Фінансове право» для студентів спеціальності 081 Право.
- Людмила ГОЛУБ (укладач). Засідання секції «Прикладна хімія» наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених фахового коледжу на тему: «Хімія смаку».
- Дарія ЖУКОВА (укладач). Опорний конспект лекцій з дисципліни «Оціночна діяльність» модуль 2. Оцінка земельних поліпшень та земельних ділянок. Модуль 3. Оцінка рухомого майна, нематеріальних активів та бізнесу.
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Маркетинг» за модулем «Маркетинг як стратегія розвитку підприємства» для здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля.
- Ігор МАКАРУК, Галина ДАЦЮК-ВАСИЛЮК (укладачі). Методичні рекомендації до проходження, підготовки та захисту звітів з переддипломної практики здобувачів освіти спеціальності 072 фінанси, банківська справа та страхування.
- Наталія ТРОФИМЧУК (укладач). Збірник тестових завдань зі статистики.
- Наталія ПРОТАСЮК (укладач). Збірник тестових завдань з освітньої компоненти «математика (алгебра та початки аналізу і геометрія)».
- Руслана ЩЕБЕТ (укладач). Многогранники. Опорний конспект з освітньої компоненти «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія)».
- Ольга УСТЯНЧУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Протокол №6 від 29.06.2023
- Інна ПРИЩЕПА, Тетяна РУСЕЦЬКА (укладачі). Методична розробка показового засідання секцій наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених «Гермес» та «Комерція – це мистецтво» на тему «Солодке «золото» України - мед».
- Лариса ДУБІК (укладач). Методична розробка на тему «Експрес-тест з навчальної дисципліни «Природничі науки. Біологія і екологія».
- Тетяна НОВОСАД (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних занять із навчальної компоненти «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології
- Анастасія ВОЛКОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт із навчальної практики для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Анастасія ВОЛКОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання індивідуальних робіт із навчальної практики для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Іванна КОСОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт із навчальної дисципліни «Технології та організація харчових виробництв» для здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології.
Протокол №3 від 20.03.2023
- Наталія ГОЛОВАЧУК, Галина КРАВЧУК, Тетяна МАРКЕЄВА (укладачі). Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсового проєкту за фахом для здобувачів освіти спеціальності 081 Право.
Протокол №2 від 20.02.2023
- Дарія БУЛЬТІНА, Ніна НОВОСАД (укладачі). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 та 4 курсів спеціальності 081 Право.
- Світлана ГОЛЯДИНЕЦЬ (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)».
- Юлія ВОЙТЮК (укладач). Навчально-методичні матеріали секції «Дивосвіт».
- Ольга УСТЯНЧУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
- Лідія БАРДЮК (укладач). Навчально-методичні матеріали показової лекції на тему: «Вони – творці літопису музичного життя України».
- Наталія ДЕНИСЮК, Алла МАКУШЕВИЧ (укладачі). Методична розробка показового засідання секції «Бухгалтер-початківець».
- Наталія ДЕНИСЮК (укладач). Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсових проєктів з обліку та оподаткування.
- Дарія ЖУКОВА (укладач). Опорний конспект лекцій з дисципліни «Оціночна діяльність».
- Майя ПІВНЮК (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт із навчальної дисципліни «Страхування».
- Наталія ТРОФИМЧУК (укладач). Лекція-візуалізація із застосуванням техніки зворотного зв’язку з навчальної дисципліни «Статистика».
- Тетяна МАРКЕЄВА (укладач). Конспект лекцій освітньої компоненти «Цивільне право».
- Роман САВЧУК (укладач). Довідник фізичних формул і табличних величин.
- Руслана ЩЕБЕТ (укладач). Тіла обертання. Опорний конспект з навчальної дисципліни «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія)».
Протокол №1 від 10.02.2023
- Олександр ХОДОРЧУК, Іван СИДОРУК (укладачі). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Фізична культура» для здобувачів освіти 3 курсу.
- Лариса ДУБІК (укладач). Методична розробка на тему: «Методика розв’язування екологічних задач з навчальної дисципліни «Природничі науки. Біологія і екологія »».
- Валентина ВЕСНЯНКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Цивільний захист, безпека життєдіяльності та охорона праці».
- Олена РАДЧЕНКО, Вікторія КУХАРУК (укладачі). Робочий зошит для виконання завдань самостійної роботи з навчально-виробничої практики.
- Світлана КРАПОСТІНА, Інна ПРИЩЕПА, Вікторія ШУХ (укладачі). Методичні рекомендації щодо проходження та захисту звіту з переддипломної практики студентами.
- Катерина МАКАРУК (укладач). Навчально-методичні матеріали засідання секції «Громадянська освіта» наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених фахового коледжу на тему: «Становлення української державності».
- Світлана ГОЛЯДИНЕЦЬ (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів спеціальності 081 Право.
Протокол №7 від 17.10.2022
- Людмила ГОЛУБ (укладач). Методична розробка засідання секції «Прикладна хімія» наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу на тему: «Мікроелементи – макрозначення в житті людини».
- Людмила ГОЛУБ (укладач). Методична розробка засідання секції «Прикладна хімія» наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу на тему: «Місце біофлавоноїду кверцетину під час пандемії Covid-19».
- Лариса ДУБІК (укладач). Збірник засідань секції «Зелений патруль» наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу.
Протокол № 6 від 12.09.2022
- Майя ПВНЮК (укладач). Методична розробка показового засідання секції «Фінансовий простір» наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу на тему: «Особливості інноваційних інвестицій сучасного фінансового ринку».
- Тетяна НОВОСАД (укладач). Завдання та методичні рекомендації до виконання практичних занять із навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
- Світлана КИСЛЯК (укладач). Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Барна справа» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Світлана КИСЛЯК (укладач). Методичні рекомендації до проходження та захисту звіту з переддипломної практики студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичний посібник.
- Ольга КУЗЬМИЧ (укладач). Навчально-методичні матеріали засідання круглого столу на тему: «Ціна незалежності».
- Олена РАДЧЕНКО (укладач). Робочий зошит для виконання самостійних завдань з навчальної практики спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Інна ПРИЩЕПА, Тетяна РУСЕЦЬКА (укладачі). Методична розробка спільного відкритого засідання секцій «Гермес» та «Комерція – це мистецтво!» наукових товариств та молодих учених на тему: «Сучасний асортимент мінеральних вод на ринку України».
Протокол № 4 від 21.06.2022
- Тетяна МАРКЕЄВА (укладач). Збірник тестових завдань з освітньої компоненти «Цивільне право».
- Наталія ГОЛОВАЧУК (укладач). Збірник тестових завдань з навчальної дисципліни «Теорія держави і права» для студентів спеціальності 081 «Право».
- Наталія ТРОФИМЧУК (укладач). Збірник завдань зі статистики.
- Лідія БАРДЮК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з коротким конспектом з навчальної дисципліни «Мистецтво» для здобувачів профільної загальної середньої освіти.
- Станіслав ЩЕБЛЮК, Вікторія ДЯЧЕНКО, Ольга КУЗЬМИЧ, Катерина МАКАРУК, Олександр ТКАЧИК (укладачі). Нариси з історії церкви України.
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Зошит для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Українська мова» для здобувачів освіти 2 курсу.
- Людмила ШУТОВСЬКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Ніна КОВАЛЬЧУК (укладач). Робочий зошит з навчальної дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів».
- Галина КРАВЧУК (укладач). Робочий зошит з навчальної дисципліни «Базовий правничий курс» для здобувачів освіти спеціальності 081 Право.
- Ірина ГРУШКО (укладач). Збірник задача з навчальної дисципліни «Кримінальне право України» (Особлива частина. Кримінальні правопорушення проти власності).
- Дарія ЖУКОВА (укладач). Документальне оформлення господарських операцій. Навчальний посібник для здобувачів освіти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
- Галина ДАЦЮК-ВАСИЛЮК (укладач). Збірник задач з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів 2 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
- Тамара ПАНАЩУК (укладач). Методичні рекомендації до проведення занять із навчально-виробничої практики для здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на тему «Основні принципи підбору вин. Правила подавання аперитивів. Принципи поєднання напоїв із стравами».
- Олександр ТКАЧИК (укладач). Навчально-методичні матеріали засідання секції «Історія: Україна і світ» наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу на тему: «Міжнародний день пам’яті Чорнобиля».
- Інна ДАНИЛЮК, Юлія ВОЙТЮК (укладачі). Збірник тестових завдань з української мови для вступників.
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Торговельне підприємництво» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Вікторія ШУХ (укладач). Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з навчальної дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» за темою «Трикотажних товарів».
- Інна ПРИЩЕПА (укладач). Ситуаційні завдання для здобувачів освіти для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» до модуля: «Зерно і зернопродукти».
- Андрій ОЛІЙНИК (укладач). Обладнання підприємств торгівлі: збірник ситуаційних завдань з холодильного обладнання для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Протокол № 3 від 06.06.2022
- Олександр ЛЕЩЕНКО (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Економічна теорія» для студентів першого курсу.
- Ніна КОВАЛЬЧУК (укладач). Конспект лекцій з вивчення самостійної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» для студентів третього курсу спеціальності 181 Харчові технології.
Протокол № 1 від 17.01.2022
- Людмила ГОЛУБ (укладач). Методичні рекомендації для виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Аналітична хімія» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
- Тетяна РУСЕЦЬКА (укладач). Методичні вказівки до підготовки і проведення практичних занять з дисципліни «Комерційна діяльність» для студентів третього курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Тетяна РУСЕЦЬКА (укладач). Методичні вказівки до підготовки і проведення практичних занять з предмету «Організація і технологія торговельних процесів» для студентів третього курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Катерина МАКАРУК (укладач). Показове заняття з навчальної дисципліни «Громадянська освіта» на тему: «Конфлікти».
- Вікторія ДЯЧЕНКО (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Історія: Україна і світ» з освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра.
- Світлана КРАПОСТІНА (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Менеджмент» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Вікторія ШУХ, Анна ОБЛОМСЬКА (укладачі). Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з навчальної дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» за темою «Асортимент швейних товарів».
- Оксана ТЕСУНОВА (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Фізична культура» для здобувачів освіти спеціальностей: 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа і страхування, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Протокол № 8 від 15.11.2021
- Олена РАДЧЕНКО, Ольга РЕУС (укладачі). Збірник тестових завдань поточного контролю, досягнення рівня знань, розвитку здібностей, навичок і вмінь студентів з навчальної дисципліни «Навчальна практика» та «Навчально-виробнича практика» .
- Наталія ТРОФИМЧУК (укладач). Методична розробка відкритого засідання секції “Фінансовий простір” наукового товариства здобувачів освіти та молодих учених фахового коледжу на тему: «E-COMMERCE: факти, цифри та цікава статистика».
- Валентина ВЕСНЯНКА (укладач). Збірник завдань поточного та підсумкового контролю з навчальної дисципліни «Природничі науки. Хімія».
- Роман САВЧУК (укладач). Методична розробка відкритого засідання секції студентського наукового товариства «Юний фізик» на тему: «Фізика: погляд на життя майбутнього».
- Дмитро ШОСТАК (укладач). Методична розробка відкритого засідання секції студентського наукового товариства «Прикладна інформатика» на тему: «Інформаційні технології: погляд у майбутнє».
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Збірник завдань для проведення І етапу Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика.
- Ірина ЧЕРНЮК (укладач). Зошит для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Українська мова».
- Юлія ВОЙТЮК (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з навчальної дисципліни «Діловодство» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
- Людмила ШУТОВСЬКА (укладач). Методичні рекомендації до виконання завдань самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для студентів третього курсу спеціальності 181 «Харчові технології».
- Олена МОКРИДЕНКО (укладач). Практикум з англійської мови для студентів першого курсу усіх спеціальностей з теми «Україна».
- Олена МОКРИДЕНКО (укладач). Опорний конспект завдань з англійської мови для студентів другого курсу усіх спеціальностей з теми «Робота та професія».
- Тетяна НОВОСАД (укладач). Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсових робіт. Навчально-методичний посібник.
- Софія БОНДАРУК (укладач). Методичні рекомендації до виконання лабораторних і практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
- Наталія ГОЛОВАЧУК (укладач). Методичні рекомендації до підготовки семінарських занять з навчальної дисципліни «Банківське та біржове право» для студентів спеціальності 081 «Право».
Протокол № 6 від 17.08.2021
- Шух В. В., Обломська А. Б. (укладачі). “Галантерейні товари” Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” .
- Олійник А. Я. (укладач). «Обладнання підприємств торгівлі: збірник ситуаційних завдань з механічного обладнання» для студентів спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”.
- Радченко О. В., Реус О. В. (укладачі). Методичні рекомендації до проходження та виконання завдань з навчальної та навчально-виробничої практики для студентів спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”.
- Філоненко О. В. (укладач). Баскетбол. Тактичні дії гравців у нападі укладач (методичні рекомендації).
- Таранчук О. Г., Щебет Р. М. (укладачі). Збірник завдань з математики для вступників на основі базової загальної середньої освіти.
- Данилюк І. В. (укладач). Написання власного висловлювання на ЗНО з української мови та літератури для студентів 2 курсу (методичні рекомендації).
- Шадловська Л. А. (укладач). Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Українська література» для студентів 1 курсу.
- Новосад Н. П. (укладач). Збірник завдань для контролю навичок читання з навчальної дисципліни «Іноземна мова» для студентів 1 курсу.
- Кисляк С. В. (укладач). Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Барна справа» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Протокол № 4 від 19.04.2021
- Авдєєва А. П. (укладач). Збірник ситуаційних завдань із розділу «Теплове устаткування» навчальної дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».
- Крапостіна С. М. (укладач). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Маркетинг» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
- Ткачик О. О. (укладач). Методична розробка відкритого засідання секції студентського наукового товариства «Історія: Україна і світ» на тему: «Андрей Шептицький – мистецтвознавець і меценат культури» для студентів усіх спеціальностей.
Протокол № 3 від 22.03.2021
- Веремей С. В. (укладач). Антологія студентської поезії.
- Головачук Н. М. (укладач). Методичні рекомендації до підготовки семінарських занять з навчальної дисципліни "Нотаріат в Україні" для студентів спеціальності 081 Право.
- Кравчук Г. Ю., Маркеєва Т. А. (укладачі). Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсових робіт з навчальних дисциплін "Цивільне право України" та "Кримінальне право України".
- Макарук К. В. (укладач). Навчально-методичні матеріали засідання секції "Громадянська освіта" студентського наукового товариства на тему: "День Покрови Пресвятої Богородиці у долі українського народу: історичний нарис.
- Новосад Т. І. (укладач). Довідник керівника закладу ресторанного господарства.
- Новосад Т. І. (укладач). Методичні рекомендації до підготовки, оформлення та захисту курсових проєктів з навчальних дисциплін "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства".
- Філоненко О. В. (укладач). Основи техніки і тактики гри у волейбол (методичні рекомендації).
Протокол № 2 від 08.02.2021
- Веснянка В. М., Дубік Л. Р. (укладачі). Завдання олімпіади з навчальної дисципліни "Природничі науки. Біологія та екологія".
- Жукова Д. В. (автор). Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Бухгалтерський облік” для студентів 2 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
- Прищепа І. А. (укладач). Методична розробка показового засідання секцій студентських наукових товариств “Гермес” та “Комерція – це мистецтво” на тему: “Сучасний асортимент та конкурентоспроможність йогурту на ринку України”.
- Шух В. В., Обломська А. Б. (укладачі). “Товарознавство господарських, будівельних та товарів культурно-побутового призначення”: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. 1 семестр.