
4.Прес-центр
12.09.2025
Виховна година на тему "Стоп буллінг! Протидія жорстокості"
В групах Т11 і ТК-21 відбулася виховна година на тему "Стоп буллінг! Протидія
жорстокості" у формі зустрічі з інспекторами відділу зв'язків з громадськістю
Управління патрульної поліції у Волинській області ДПП Миколою Медведюком та
Ольгою Шміпель.
Під час зустрічі здобувачі освіти спілкувалися з інспекторами про поняття, види
та прояви булінгу, цікавилися способами конструктивного вирішення ко...
12.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування стр...
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби" під керівництвом
викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
11.09.2025
Зустріч колективу фахового коледжу з законними представниками здобувачів освіти
У фаховому коледжі відбулися батьківські збори. Зустріч із законними
представниками здобувачів освіти першого року навчання була організована 10
вересня.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор фахового коледжу Станіслав
Щеблюк, який ознайомив батьків із особливостями освітньої діяльності фахового
коледжу та внеском Батьківської ради у цей процес.
Практичний психолог Ганна Харитоню...
11.09.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних ...
В групі ТК-23 спеціальності 076 Підприємництво та торгівля відбулося практичне
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему:
"Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних
овочів" під керівництвом викласти Інни ПРИЩЕПИ. На занятті здобувачі освіти
ознайомилися з методикою розпізнавання господарсько-ботанічних сортів
вегетативних овочів...
11.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справи лабораторної роботи з теми: "Приготу...
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справи
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби" під
керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції".
11.09.2025
Запобігання впливу електромагнітного випромінювання на організм людини
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права студенти групи І-11 та Р-11
представили свої дослідження та презентації на тему: «Запобігання впливу
електромагнітного випромінювання на організм людини».
Під час виступів здобувачі освіти розглянули основні види електромагнітного
випромінювання та його джерела, проаналізували можливий вплив на здоров’я людини
й обговорили практичні способи зменше...
10.09.2025
Перше засідання методичної ради
8 вересня 2025 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені
Лесі Українки відбулося перше засідання методичної ради у новому навчальному
році.
Голова методичної ради Світлана Крапостіна підвела підсумки роботи у 2024/2025
навчальному році та презентувала план діяльності на осінній семестр 2025/2026 н.
р. Учасники також обрали секретаря методичної ради та затвердили заступників...
10.09.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка яко...
В групах ТК-32 і ТК-33 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й
оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На занятті
здобувачі освіти ознайомилися із методикою розпізнавання асортименту чаю, набули
практичних навичок проведення органолептичної оцінки якості використовуючи
нормативні документи.
10.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування ово...
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ...
07.09.2025
Урочиста інавгурація першокурсників
6 вересня студенти та викладачі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
взяли участь у спільній урочистій інавгурації першокурсників Волинського
національного університету імені Лесі Українки. Захід відбувся на стадіоні
університету та зібрав велику академічну родину.
Церемонія розпочалася з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в
пам’ять про полеглих захисників. Благосло...
,,,,,,,,,