13.05.2023

Зустріч здобувачів освіти групи П32 з приватним нотаріусом

Зустріч здобувачів освіти групи П32 з приватним нотаріусом

12 травня 2023 року здобувачі освіти спеціальності 081 Право навчальної групи П-32 за ініціативи юрисконсульта фахового коледжу Тетяни МАРКЕЄВОЇ взяли участь у зустрічі з приватним нотаріусом Луцького районного нотаріального округу Анною ЧЕТВЕРГОВОЮ. 
Анна Дмитрівна розповіла про порядок вчинення нотаріальних дій та особливості роботи нотаріуса під час правового режиму воєнного стану, зазначила про відповідальність нотаріуса, а також поділилася власним досвідом. 
Здобувачі освіти мали можливість отримати цікаву та змістовну інформацію щодо порядку посвідчення заповітів та режиму роботи відкритих електронних реєстрів. 
Особливий інтерес у студентів зумовила інформація щодо посвідчення секретних заповітів та особливостей їх оформлення. Цікавою та пізнавальною була інформація щодо відмови у вчиненні нотаріальної дії в разі її невідповідності законодавству України. 
Під час зустрічі нотаріус зазначила про важливість дотримання нотаріальної таємниці щодо відомостей, одержаних ним у зв’язку з вчиненням нотаріальних дій.