11.05.2022

Зустріч з Регіональним представництвом Національної асоціації адвокатів України UNBA NEXT Gen Волинь

Зустріч з Регіональним представництвом Національної асоціації адвокатів України UNBA NEXT Gen Волинь

5 травня відбулась онлайн зустріч здобувачів освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки з Регіональним представництвом Національної асоціації адвокатів України UNBA NEXT Gen Волинь.

У рамках зустрічі студенти дізнались багато цікавої інформації про роботу адвокатів в Україні, а також про діяльність молодіжного комітету Регіонального представництва Національної асоціації адвокатів України UNBA NEXT Gen на Волині.

Здобувачі освіти усвідомили, що робота адвоката – це не лише важка щоденна праця, а й цікаві комунікації, зустрічі з адвокатами-старійшинами та обмін досвідом. Цю тему розкрив Регіональний представник UNBA NEXT Gen Волинь, адвокат Тарас Манькут.

Другий блок зустрічі – це висвітлення теми «Репарації та контрибуції з боку держави-агресора». Студенти дізналися, що таке контрибуції та репарації і яким чином Україна отримає відшкодування за завдані збитки внаслідок війни від Російської Федерації, а також поринули в історичний екскурс про те, як Німеччина після Другої світової війни протягом 90 років виплачувала репарації країнам переможцям.Це питання висвітлювала викладачка Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, адвокатка Юлія Спас.