
Зустріч циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи у вигляді круглого столу із залученням стейкхолдерів та представників самоврядування
Сьогодні, 12 лютого 2025 року, відбулася зустріч циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи у вигляді круглого столу із залученням стейкхолдерів (директор РК «Рестпарк» - ГУСАК Назар, директор РК «Срібні лелеки» - ЯРМОЛЮК Ольга, директор кафе-готель «Околиця» - ДЕРКО Світлана, директор броварень «Карабас Барабас» - КУЗЬМІНСЬКИЙ Анатолій), представників самоврядування на тему: «Інноваційні підходи у практичній підготовці фахівців із харчових технологій та готельно-ресторанної справи як запорука якісної підготовки». Голова циклової комісії НОВОСАД Тетяна наголосила про важливість інноваційних підходів у підготовці фахівців із готельно-ресторанної справи, які є ключем до забезпечення високої якості освіти, підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці та розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні.
Під час круглого столу відбулось обговорення практичної підготовки фахівців, окреслення на майбутнє шляхів її модернізації, схвалення інноваційних напрямків щодо поточних тенденцій та потреб ринку праці.