02.04.2023

Змагання з шахів «Шаховий король та королева ФКТБП»

Змагання з шахів «Шаховий король та королева ФКТБП»

28 березня в рамках проведення тижня циклової комісії природничих дисциплін, спорту та цивільної безпеки, викладачі фахового коледжу – Оксана Тесунова, Іван Сидорук, Андрій Розтока та Олександр Ходорчук організували та провели змагання з шахів «Шаховий король та королева ФКТБП» серед здобувачів освіти закладу, а також викладачів, науково-педагогічних працівників та співробітників фахового коледжу.

Змагання з шахів серед здобувачів освіти зібрали чималу кількість бажаючих позмагатися за звання «Шахового короля та королеви ФКТБП». Враховуючи те, що змагання в цілому відбувалися під гаслом – «Спорт нас об’єднує та надихає», ніхто з учасників не хотів поступатися суперникам, як в дівчат, так і в юнаків, то ж усі присутні стали свідками безкомпромісної боротьби за кожну фігуру у кожній грі. Вищезазначені змагання виявили сильніших на даний час, з чим ми радо і вітаємо наших призерів та переможців.

У змаганнях з шахів серед дівчат місця розподілилися таким чином:

І місце - Масовець Анастасія (група П-22), ІІ місце – Мельничук Маргарита (група С-11) та ІІІ місце – Чуйка Євгенія (група ТК-12) .

У змаганнях з шахів серед юнаків, перемогу святкували:

І місце – Плита Михайло – (Ф-22), ІІ місце – Мороз Дмитро (Ф-12) та ІІІ місце – Верзун Владислав (група ТК-21).

Гарні та видовищні ігри продемонстрували також і викладачі фахового коледжу. У їхніх змаганнях до останнього точилася запекла боротьба, а результат був невідомий та практично не передбачуваний до останньої миті. Тож ми щиро вітаємо і усіх наших колег, що змагалися за титул найсильнішого шахіста фахового коледжу, і окремо відзначаємо переможців, а саме: І місце – Шостак Дмитро, ІІ місце – Соловей Віталій та ІІІ місце – Лещенко Олександр.

Зичимо усім учасникам, призерам та переможцям змагань нових спортивних звершень, яскравих перемог та вдалих ходів.