04.03.2024

Змагання з настільного тенісу серед студентів Волинських фахових коледжів

Змагання з настільного тенісу серед студентів Волинських фахових коледжів

29 лютого 2024 року у спортивному залі Фахового коледжу технологій бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки пройшли ігри чергового етапу ХХХІ обласних спортивних ігор з настільного тенісу серед студентів закладів фахової передвищої освіти.
З вітальним словом перед початком гри виступили: директор Фахового коледжу Станіслав Щеблюк та головний спеціаліст Волинського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Мазур Леонід Васильович
Цьогоріч у змаганнях взяли участь дев'ять фахових коледжів Волині.
У підгрупах до фіналу вийшли команди Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету та господар змагань – команда Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки.
У напруженому поєдинку перемогу здобула команда Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, яка посіла перше місце у змаганнях. Готував команду до змагань тренер-викладач фізичної культури Олександр Ходорчук.
Друге місце – за командою Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету. Готував команду до змагань керівник фізичного виховання Микола Гамалійчук.
У боротьбі за третє місце команда Ковельського промислово-економічного фахового коледжу Луцького національного університету, під керівництвом керівника фізичного виховання Руслана Ющука, здолала опір суперників Нововолинського електромеханічного фахового коледжу.
Переможці та призери нагороджені дипломами відповідних ступенів Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
Вітаємо тренера команди Олександра Ходорчука та гравців команди: Кравчук Божену, група Б-31, Клямара Владислава, група Т-31, Мороза Дмитра, група Ф-22 з перемогою та бажаємо їм успіхів і нових стартів у майбутньому.