12.10.2023

Здобувачка освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права - призерка змагань «Spartan»

Здобувачка освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права - призерка змагань «Spartan»

Здобувачка Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Вікторія Струсь виборола 2 місце у змаганнях «Spartan» SPRINT, які проходили у м. Києві.
Змагання «Spartan» SPRINT - це серія важких забігів через багаторівневі перешкоди, підйоми на важкопрохідних відрізках території дистанцією 5 км та змагання з 20 інших випробувань, які вимагають від учасників хорошої фізичної підготовки, витривалості та сили духу.
Щира вдячність Вікторії за те, що навіть попри несприятливі погодні умови показала силу духу та продемонструвала відмінний результат, а також учасникам, організаторам та всім, хто підтримує цю благодійну допомогу, яка вкрай необхідна нашим воїнам, зокрема бійцям з бригади НГУ «Азов» та на реабілітацію і протезування поранених бійців.
Ця ініціатива є прекрасним прикладом того, як спорт може об’єднати людей та сприяти справі. Кожен внесок і участь у таких змаганнях несе свою вагу у підтримці тих, хто ризикує своїм життям заради безпеки та майбутнього інших.
Бажаємо Вікторії та всім учасникам подальших успіхів і мотивуємо їх продовжувати свої наміри зібрати якомога більше коштів на допомогу військовим та пораненим бійцям. Нехай ці зусилля призведуть до покращення життя та реабілітації тих, хто служить на благо нації.