16.10.2023

Здобувач освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки - переможець Кубка України та Всеукраїнського турніру з козацького двобою «Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні»

Здобувач освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права  ВНУ імені Лесі Українки - переможець Кубка України та Всеукраїнського турніру з козацького двобою  «Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні»

У Кубку України та Всеукраїнського турніру з козацького двобою «Пам’яті Героїв, полеглих у російсько-українській війні», який проходив 13-16 жовтня у мальовничому місті Рівне, Тихий Денис, студент групи С-21, радував глядачів та вболівальників вражаючими виступами, завоювавши звання чемпіона України.
Захоплюючі двобої проходили в атмосфері, насиченій емоціями та духом справжнього козацтва. Денис продемонстрував надзвичайну майстерність та неймовірну витривалість, перемігши в обох боях і довівши свої переваги над суперниками.
Ця подія стала яскравим свідченням того, що спадщина козацтва в Україні живе та добре розвивається. Цей турнір, без сумніву, залишив глибокий слід в історії спорту України та стане невід’ємною частиною спортивного доробку країни, спонукаючи спортсменів нового покоління на досягнення великих вершин у цьому виді спорту.