
Здано кваліфікаційний екзамен з виробничої практики в групі Т-31
14-15 квітня здобувачі освіти фахового коледжу групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології складали кваліфікаційний екзамен з виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни Ковальчук, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни Новосад, членів циклової комісії Софії Бондарук, Світлани Кисляк і голови комісії - директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назара Гусака.
Під час екзамену здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні виробничої практики, а також теоретичні знання з навчальних дисциплін циклу професійної підготовки.