14.10.2023

Збірна ФКТБП виборола срібло у першості університету з мініфутболу за календарем спартакіади ВНУ імені Лесі Українки

Збірна ФКТБП виборола срібло у першості університету з мініфутболу за календарем спартакіади ВНУ імені Лесі Українки

11 жовтня на спортивному майданчику ВНУ імені Лесі Українки відбулися заключні ігри першості університету з мініфутболу за календарем спартакіади ВНУ імені Лесі Українки.
Підтримати своїх фаворитів зібралися декани факультетів, їх заступники,  викладачі та вболівальники.
Із вітальним словом виступила проректор з навчально-виховної роботи та комунікації ВНУ імені Лесі Українки Наталія Благовірна, яка нагородила команду-переможницю почесним кубком та грамотами відзначила призерів змагань.
Команда Фахового коледжу технологій, бізнесу та права посіла 2 місце, поступившись команді факультету історії, політології та національної безпеки, триразовому переможцю змагань з мініфутболу за календарем спартакіади ВНУ імені Лесі Українки.
У фінальній грі за 3 місце катастрофічно не таланило юридичному факультету. Гравці не змогли гідно протистояти факультету інформаційних технологій і математики, який і виборов бронзові медалі змагань. Водночас на змаганнях визнали й кращого захисника. Ним став здобувач групи С-11  Іван Дубина.
Вітаємо команду Фахового коледжу: Папка Тараса Олександровича, група С-21; Барболіна Олександра Романовича, група Ф-32; Волошина Олега Павловича, група С-21; Масевича Максима Юрійовича, група С-11; Дубину Івана Олександровича, група С-11; Кінаха Артема Олександровича, група ТК-22; Бєлова Павла Сергійовича, група ТК-12; Миронюка Андрія Олеговича, група П-11; Ройко Богдана Сергійовича, група Б-21; Бикирюка Марка Олександровича, група ТК-21 та тренера команди Івана Сидорука. 
Бажаємо наступних перемог!