10.02.2024

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

Педрада – це колегіальний орган, який об’єднує педагогічний колектив загальною турботою про сьогоднішній і завтрашній день фахового коледжу, а метою її діяльності є спонукання педагогічного колективу до пошуку, творчості, взаєморозуміння. Це лабораторія педагогічної майстерності, робота якої спрямована на впровадження у практику сучасних досягнень педагогічної науки та прогресивного педагогічного досвіду.
9 лютого у фаховому коледжі відбулося засідання педагогічної ради з використанням інноваційних технологій. Розгляд та схвалення нормативно-правових актів закладу фахової передвищої освіти проходило у формі ділової гри та робота в малих групах. Кожен нормативно-правовий акт фахового коледжу, який був винесений на обговорення, а їх було 12, досліджувався та представлявся спікерами робочих груп. За роботою слідкували арбітри, а опонент міг задавати питання для уточнення певних моментів.
В ході засідання педагогічної ради були розглянуті та схвалені усі нормативно-правові акти фахового коледжу, а самі учасники отримали задоволення від нетрадиційної форми проведення педагогічної ради.