29.08.2023

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

28 серпня відбулося друге засідання педагогічної ради фахового коледжу. Викладачкою циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Тетяною Русецькою було представлено методичну доповідь з реалізації методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: «Робота циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності з підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці та формування позитивного іміджу фахового коледжу».
Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук представив для розгляду та затвердження логотипи фахового коледжу та циклових комісій, а також довів розрахунки квот стипендіатів нового набору на осінній навчальний семестр 2023-2024 навчального року, що були одноголосно затверджені.
Наталія Протасюк, завідувачка навчально-методичного кабінету, подала на розгляд педагогічної ради клопотання про визнання результатів підвищення кваліфікації викладачів фахового коледжу відповідно до поданих документів.
Директор фахового коледжу, Станіслав Щеблюк, проінформував про реорганізацію структурних підрозділів, а педагогічна рада розглянула та погодила подання директора щодо звільнення та призначення посадових осіб фахового коледжу.