20.08.2024

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

19 серпня у фаховому коледжі відбулося перше у 2024-2025 навчальному році засідання педагогічної ради. Перед початком засідання директор Станіслав Щеблюк від імені усього колективу привітав завідувачку відділення харчових технологій та заочного навчання Ніну Ковальчук та викладачку суспільних дисциплін Лідію Бардюк з їх ювілеєм та побажав жити активним, захоплюючим і повним життям, адже в кожному віці є свої принади, щоб здоров'я було міцним, настрій – творчим, а життя, під мирним небом України – прекрасним.
По закінченню привітань перейшли до обговорення порядку денного. Заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук підсумував  виконання Плану роботи фахового коледжу за 2023-2024 навчальний рік та представив на розгляд  План роботи фахового коледжу на осінній семестр 2024-2025 навчального року.
Педагогічною радою були обговорені результати моніторингу якості освіти за підсумками весняного семестру 2023-2024 навчального року, які представили завідувачі відділень Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Оксана Тесунова.
Завідувачка методичним кабінетом Наталія Протасюк проаналізувала результати виконання методичної роботи педагогічними працівниками за  2023-2024 навчальний рік та представила на  визнання результати підвищення кваліфікації викладачів.
Про дослідну та інноваційну роботи, міжнародну діяльність у фаховому коледжі у 2023-2024 навчальному році доповідала заступник директора з навчально-інформаційної роботи Оксана Боярчук. 
На засіданні  педагогічної ради заступник директора з виховної роботи Олександр Ткачик представив на обговорення питання, які стосувались стану виховного процесу, правової та спортивно-масової роботи у фаховому коледжі 2023-2024 навчального року, а заступник з адміністративно-господарської роботи Віталій Соловей розповів про стан майна фахового коледжу за підсумками 2023-2024 навчального року та порядок його використання у новому навчальному році.
Педагогічною радою також було погоджене подання директора щодо реорганізації структурних підрозділів: звільнення та призначення посадових осіб фахового коледжу та схвалено Положення про проведення загальноколеджанської виставки педагогічних технологій.
Крім того, були розглянуті інші питання щодо здійснення освітньої діяльності.