31.10.2023

Засідання методичної ради фахового коледжу

Засідання методичної ради фахового коледжу

Засідання методичної ради фахового коледжу, яке відбулося 30 жовтня, розпочалося доповіддю з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу "Використання освітніх інструментів логічного і критичного мислення на заняттях з предмету Мистецтво", яку представила на обговорення викладачка циклової комісії історії та суспільствознавства Лідія Бардюк. 
Завідувачі відділень Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Андрій Олійник, Оксана Тесунова розповіли про результати перевірки стану веденням Журналів обліку роботи навчальних груп та викладачів (з теорії, практики та фізичного виховання) за серпень-жовтень 2023 року. В ході перевірки були виявлені порушення щодо ведення журналів, системи оцінювання знань здобувачів освіти деякими викладачами, до яких відповідно до рішення методичної ради будуть застосовані відповідні засоби дисциплінарного впливу.
Аналіз змісту наповнення електронних папок освітніх компонентів електронної бібліотеки фахового коледжу було зроблено заступником директора з навчальної роботи Ігорем Макаруком та технічним адміністратором Олександром Лещенком. В ході обговорення була доопрацьована структура електронної бібліотеки та визначено алгоритм наповнення електронних папок освітніх компонент.
Про результати роботи комісії щодо підсумків перевірки та аналізу Звітів педагогічних працівників за 2022-2023 навчальний рік доповідала завідувачка навчально-методичним кабінетом Наталія Протасюк.
Велика увага була приділена питанню атестації педагогічних працівників, зокрема обговорені питання щодо представлення педагогічної роботи за міжатестаційний період викладачів, які атестуються у фаховому коледжі, та затверджені загальних вимоги до представлення портфоліо.
Вже традиційно методична рада слухала питання про надання грифів та схвалення навчально-методичних видань викладачів фахового коледжу, які рекомендовані цикловими комісіями.