22.08.2021

Організаційні засідання циклових комісій та кафедр

Засідання циклових комісій

18-20 серпня 2021 року відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н. р. відбулися засідання циклових комісій та кафедр, які пройшли під головуванням їх голів/завідувачів (Віктора Вербія, Глини Кравчук, Катерини Макарук, Тетяни Новосад, Оксани Таранчук, Євгенії Тарасенко, Оксани Тесунової, Вікторії Шух). Уперше засідання комісії проводила її новопризначена голова Дарія Жукова. Через відсутність голови циклової комісії української та іноземної філології методична рада уповноважила на проведення засідання комісії заступницю голови Людмилу Шадловську. Також участь у цих засіданні взяли заступники директора та завідувачі відділень.

Основними питаннями, які були розглянуті на засіданнях є: розподіл педагогічного навантаження на поточний н. р.; планування організаційної, освітньої, методичної, дослідницької та інших видів робіт на цей н. р.; розгляд та затвердження навчально-методичної документації на осінній семестр (або на весь навчальний рік) 2021-2022 н. р.; розгляд та затвердження організаційної та іншої документації; інші питання, які визначені головою циклової комісії (завідувачем кафедри).

Особливу увагу педагоги приділили обговоренню результатів складання ЗНО-2021 здобувачами нашого фахового коледжу. Це питання було змістовно проаналізоване. За результатами аналізу були вироблені стратегічні завдання щодо покращення ефективності підготовки студентів до ЗНО-2022.