21.11.2023

Засідання адміністративної ради коледжу

Засідання адміністративної ради коледжу

Травма війни сьогодні торкнулася всіх українців. На фоні інформаційного та емоційного перевантаження виникає хронічний стрес, який важливо не запускати, щоби він не призвів до наслідків, особливо це стосується здобувачів освіти підліткового віку. Саме про це на засіданні адміністративної ради фахового коледжу 20 листопада говорила психологиня Наталія Герук. Вона розповіла про результати проведення діагностики депресивних станів у здобувачів освіти. У відсотковому співвідношенні були продемонстровані показники, що відображають відсутність чи наявність певного депресивного стану.
На адміністративній раді слухалось питання про мету та завдання функціонування центру інформаційних систем, комп’ютерних технологій та моніторингу освіти фахового коледжу. Завідувач центру інформаційних технологій Дмитро Шостак розповів про роботу щодо актуалізації цифрових освітніх сервісів, до яких мають доступ працівники закладу, та можливості цих сервісів для застосування в освітньому процесі. Здійснив короткий аналіз діяльності сайту фахового коледжу, соціальних мереж та інших ресурсів мережі Інтернет, де представлено заклад та детально описано перспективи покращення проводової, безпроводової мереж коледжу. 
Про підсумки проведення Тижня цивільного захисту, охорони праці та безпеки учасників освітнього процесу та стан профілактики травматизму учасників освітнього процесу доповів інженер з охорони праці Юрій Пастушук