24.01.2024

Засідання адміністративної ради

Засідання адміністративної ради

Планове засідання адміністративної ради фахового коледжу відбулося 23 січня 2024 року. У ході засідання був затверджений План роботи адміністративної ради на весняний навчальний семестр 2023-2024 навчального року, який представив заступник директора з навчальної роботи Ігор Макарук.
Юрисконсультка фахового коледжу Тетяна Маркеєва проаналізувала діяльність уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції. У ході обговорення питання було затверджено план роботи уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції у Відокремленому структурному підрозділі "Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки" на 2024 рік та визначені основні завдання.
Ще одним важливим питанням, яке розглядалось на засіданні адміністративної ради став аналіз інформаційного наповнення офіційного сайту фахового коледжу станом на початок 2024 року, який зробила заступниця з навчально-інформаційної роботи Оксана Боярчук, адже сьогодні веб-сайти закладів сприяють не тільки інформуванню широкої громадськості з приводу освітніх послуг, а й допомагають ефективно впливати на потенційних абітурієнтів, підтримуючи імідж навчального закладу в умовах жорсткої конкуренції на ринку освітніх послуг.
Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Віталій Соловей представив на затвердження адміністративною радою інструкцій з охорони праці та інші нормативно-правових акти закладу фахової передвищої освіти з охорони праці.