10.03.2022

Загинув студент фахового коледжу Владислав Неділько

Загинув студент фахового коледжу Владислав Неділько

Колектив викладачів, студентів та випускників Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки висловлює глибоке співчуття батькам, рідним та близьким з приводу трагічної загибелі Неділька Владислава Олександровича – студента фахового коледжу. 25-річний військовий загинув під час підриву ДРГ противника нашого танка під Лисичанськом.

Владислав був студентом спеціальності «Правознавство». Активний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив…

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. 

Діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес.

Вічна пам’ять і слава Герою!…