25.03.2024

Волинський форум української поезії

Волинський форум української поезії

Здобувачі освіти групи Б-21 спільно із викладачкою Катериною Макарук та бібліотекаркою фахового коледжу Галиною Романчук відвідали Волинський форум української поезії, організований в межах Національного тижня читання поезії, що відбувся у Луцьку.
👥Форум об’єднав літераторів, шанувальників поетичного слова, читачів і бібліотечну спільноту. 
Захід проходив за участі членів Волинська обласна організація НСПУ: Ольги Ляснюк, Надії Гуменюк, Миколи Мартинюка, Євгенії Назарук, Олени Харитонюк, Наталії Шульської, Сергія Цюриця. 
💙Поезія, яка лунала на зустрічі, була об'єднана бажанням та прагненням якнайшвидшої перемоги, повернення в рідний дім усіх захисників та захисниць.
Музичні композиції на слова українських поетів звучали у виконанні лідера гурту «Чорні Черешні», заслуженого діяча естрадних мистецтв України Юрія Поліщука, та солістки культурно-мистецького центру «Красне» Ольги Ткаченко. 
🤩Присутні мали змогу поспілкувалися та отримати автографи від авторів, зробити фото із улюбленими письменниками. 
Учасників заходу привітала директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, яка подякувала літераторам за творчість, активність, участь у культурно-мистецькому житті громади, побажала нових здобутків, натхнення, бажання та можливості творити у мирній Україні.
#тижденьпоезії2024