27.10.2025

Виїзне засідання секції "Техніка і прогрес" здобувачів освіти у закладі ресторанного господарства РК "Рестпарк"

Виїзне засідання секції "Техніка і прогрес" здобувачів освіти у закладі ресторанного господарства РК "Рестпарк"

У межах діяльності секції "Техніка і прогрес" здобувачів освіти  фахового коледжу відбулося виїзне засідання секції у сучасному закладі ресторанного господарства РК "Рестпарк" на тему: "POS-технології як інструмент контролю й оптимізації роботи ресторану».
Під керівництвом викладачів циклової комісії "Ресторанних і крафтових технологій": керівника секції Аліни АВДЄЄВОЇ та  Максима ПИЛИПЧУКА  здобувачі освіти ознайомилися з особливостями функціонування POS-системи, яка є важливою складовою сучасного ресторанного бізнесу. Учасники мали змогу побачити, як завдяки цифровим технологіям забезпечується ефективна організація роботи персоналу, контроль фінансових операцій, швидкість і точність обслуговування гостей.
Захід сприяв поєднанню теоретичних знань із практичними навичками, формуванню професійної компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства.
Висловлюємо щиру вдячність стейкхолдерам та директору РК "Рестпарк" за співпрацю, підтримку освітніх ініціатив і сприяння у створенні умов для практичного навчання здобувачів освіти.