
13.05.2025
Виїзне заняття у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗРГ" (теми: "Сервування столів до сніданку, обіду та вечері, складання серветок різними способами", "Підготовка до обслуговування споживачів") були проведенні практичні та семінарські заняття у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
Під час виїзного заняття здобувачі освіти відпрацювали практичні навички попереднього сервування столу до сніданку, обіду, вечері та складання полотняних серветок різними способами. Наприкінці заняття-екскурсії здобувачі освіти закріпили отриманні знання виконанням завдань семінарського заняття.
Дякуємо своїм партнерам з практичної підготовки за гарну та плідну працю!