11.03.2025

Виїзне заняття у групах Т-22, Т-31 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк"

Виїзне заняття у групах Т-22, Т-31 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк"

В рамках вивчення освітніх компонент "Організація обслуговування у ЗРГ" (теми: "Сучасні види меню, інноваційний підхід їх створення", "Організація обслуговування споживачів у ЗРГ за місцем роботи та навчанням", "Організація обслуговування здобувачів освіти у навчальних закладах") і "Організація виробництва у ЗРГ" (теми: Оперативне планування виробничої діяльності ЗРГ, складання різних видів меню", "Основи наукової організації праці"). Були проведенні бінарні, лекційні та семінарські заняття у групах Т-22, Т-31 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Іванни КОСОВОЇ.
Сервіс-менеджер Максим ПИЛИПЧУК провів екскурсію виробництвом, ознайомив з особливостями його організації. Також розповів про використання сучасних видів меню у РК "Рестпарк", інноваційний підхід їх створення. Іванна КОСОВА ознайомила здобувачів освіти з основами наукової організації праці на прикладі діяльності РК "Рестпарк".  Наприкінці заняття-екскурсії здобувачі освіти закріпили отриманні знання виконанням завдань семінарських занять та відпрацювали практичну роботу із складання різних, сучасних видів меню, користуючись роздатковим матеріалом РК "Рестпарк". 
Бінарні заняття – це одна із нестандартних форм навчання з реалізацією міждисциплінарних зв'язків. Метою таких занять є створення умов практичного застосування знань, навичок та вміння і надання можливості здобувачам освіти побачити результативність своєї роботи.
Дякуємо своїм партнерам з практичної підготовки за гарну та плідну працю!