03.02.2022

Вітаємо випускників груп Т-41 та Т-42!

Вітаємо випускників груп Т-41 та Т-42!

31 січня студенти двох груп Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки отримали дипломи молодшого спеціаліста.

Вітаємо випускників групи Т-41 та їхнього керівника Світлану Василівну Веремей, групи Т-42 під керівництвом Людмили Богданівни Голуб.

Навчання в коледжі – це найкращі роки юності. Та де б не були ви, шановні випускники, завжди у вашій душі, пам’яті залишаються спогади про коледж, де кожного дня вас зустрічали викладачі, допомагали в тяжкі хвилини, де відповідальність за вас ніс директор та викладацький колектив.

Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, зітхання, жодну усмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку дитячих літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так, як учили вас ваші наставники.

Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї і нехай поруч з вами крокують: Віра, Надія і Любов!

Дорогі випускники! Ви вступаєте у нове життя. Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть хліб і сіль. Шануйте батька і матір, які дали вам життя і ростили вас.

Шануйте викладачів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чемними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини. Не забувайте, що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддавати людям.

У добру путь вам, наші випускники!