Виставка тематичних столів здобувачами освіти групи Р-31
21 жовтня 2024 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулася виставка тематичних столів. На виставці здобувачами освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа були представлені тематичні столи: "Осінній вернісаж", "Козацький" "До дня закоханих" під керівництвом голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, викладачів Іванни КОСОВОЇ та Максима ПИЛИПЧУКА.
Правильне та стильне сервування столу - це завжди знак уваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також підкреслити вишуканий смак гостинності. Правила сервування святкового столу - це розташування посуду, приборів, страв і декору на столі так, щоб гостям було комфортно, зручно і приємно проводити час за столом.