20.10.2023

Виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів із елементами карвінгу

Виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів із елементами карвінгу

18 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулася виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів із елементами карвінгу. 
На виставці були представлені роботи здобувачів освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом майстрів виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ та Анастасії ВОЛКОВОЇ.
Карвінг - у перекладі з англійської - curving (від curve, що означає різати) - "різьблена робота", "різьблений орнамент". Карвінг у кулінарії - це фігурне різання по овочах і фруктах, яке зараз широко використовують в приготуванні та декоруванні страв кухарі різноманітних сучасних ресторанів. Сьогодні жодна кулінарна виставка або продуктове шоу не обходиться без демонстрації прикраси столів різними різьбленими композиціями з овочів і фруктів.