09.10.2023

Вихід команди фахового коледжу у фінал першості ВНУ імені Лесі Українки з мініфутболу (чоловіки)

Вихід команди фахового коледжу у фінал першості ВНУ імені Лесі Українки з мініфутболу (чоловіки)

Для команди Фахового коледжу успішно пройшов півфінал першості Волинського національного університету імені Лесі Українки з мініфутболу (чоловіки).
Змагання зібрали чималу аудиторію вболівальників та глядачів, які могли насолоджуватися справжнім видовищем та майстерністю гравців команд. Боротьба точилася фактично за кожен м’яч і тримала у напруженні та невизначеності до останнього.
І хоча змагання пройшли у дружній атмосфері, а основною метою їх проведення була популяризація спорту та здорового способу життя, командам вдалось продемонструвати справжню «запеклу боротьбу».
Протягом трьох ігрових днів наша команда по коловій системі зустрічалася з командами факультетів Волинського національного університету імені Лесі Українки. 
У перший день змагань команда фахового коледжу зіграла дві гри. Перша гра - проти медичного факультету - дала змогу  здобути перемогу з рахунком 7:2, продемонструвавши високий рівень підготовки та ефективність у забитих м’ячах. У другій грі фаховий коледж зустрівся з географічним факультетом і також зумів перемогти з рахунком 4:1. Гравці фахового коледжу продовжили показувати високий рівень гри і виявилися сильнішими за своїх суперників.
Другий ігровий день також порадував уболівальників команди фахового коледжу. Зустрівшись з командою факультету інформаційних технологій та математики, наша команда контролювала хід матчу, продемонструвавши впевнену гру з рахунком 2:0. У другому матчі команда фахового коледжу зустрілася з командою факультету міжнародних відносин та перемогла з рахунком 3:0. Гравці фахового коледжу продемонстрували високу ефективність та забили три гарні голи.
На третій день змагань фаховий коледж мав зустрітися з факультетом філософії та журналістики. Тільки команди почали виходити на поле, головний суддя оголосив, що команда факультету філософії та журналістики не з’явилася на гру, а це - технічна перемога нашої команди. 
Завдяки цим успішним результатам, команда фахового коледжу посіла перше місце у підгрупі і вийшла у фінал. Під керівництвом молодого тренера Івана Сидорука команда показала великий потенціал та гарну гру, тому ми сподіваємося на подальший успіх у змаганнях.