27.11.2023

Відвідування бібліотеки Волинського національного університету імені Лесі Українки

Відвідування бібліотеки Волинського національного університету імені Лесі Українки

Здобувачі освіти груп Т-12 (керівник І. В. Данилюк), С-11 (керівник Ю. В. Войтюк) Фахового коледжу технологій, бізнесу та права відвідали бібліотеку Волинського національного університету імені Лесі Українки, де ознайомилися з діяльністю бібліотеки, її фондами та послугами, з роботою відділів, читального залу для викладачів та аспірантів, читального залу для студентів, організацією відкритих переглядів літератури, віртуальними та традиційними книжковими виставками. Першокурсники мали змогу переглянути XR-виставку «Справжні причини війни: як працює російська пропаганда», а також !книжкову виставку «Територія Свободи: нація нескорених» (До Дня Гідності та Свободи).
Відділ обслуговування користувачів проводив запис студентів-першокурсників. Під час запису завідувачка культурно-просвітницьким відділом  Лариса Млинар провела бесіду щодо правил користування бібліотекою ВНУ, її послугами, бережливого ставлення до книги та важливість читання для студентської молоді.
Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій, невимушеній обстановці, і ми сподіваємося, що бібліотека отримала нових постійних допитливих читачів.