02.03.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м’яса"
28 лютого 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК відпрацювали лабораторну роботу з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції" з теми: "Приготування страв із м'яса". Здобувачі освіти готували такі страви: битки по-вінницьки, крученики прикарпатські, м'ясо в горщиках, котлети "Лісова пісня", м'ясо відварене з цибулею та сметаною. В ході лабораторної роботи здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навички по приготуванню страв та закріпили теоретичні знання з вивченої теми.