25.05.2023

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць та сиру"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць та сиру"

25 травня 2023 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з яєць та сиру" під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції". Найсмачнішими були такі страви: омлет фарширований грибами, пудинг сирний, вареники ліниві та сирники з морквою.