04.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв"

Здобувачі освіти групи Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Родіона ТРИКОЗА. Під час приготування напоїв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна справа".