09.11.2025

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування страв з сиру. Новітні технології приготування"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42  лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування страв з сиру. Новітні технології приготування"

Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування страв з сиру. Новітні технології приготування" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".