14.09.2024

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса"

11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".