10.10.2024

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білкового тіста"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білкового тіста"

08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".