02.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв"
30 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв. Приготування, оформлення, відпуск охолоджуючих і тонізуючих напоїв" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування гарнірів, сиропів та змішаних напоїв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна справа".