04.09.2024

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря"

Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря"

03 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".