09.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса" здобувачами освіти групи Т-41
06 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування". Лабораторна робота сприяє вихованню любові до обраної професії, відповідальності за доручену справу, бажанню розширити кругозір та підвищити професійний рівень.