20.10.2023

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні" здобувачами освіти групи Т-41

Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні" здобувачами освіти групи Т-41

18 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування".