06.10.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування супів" здобувачами освіти групи Р-21
03 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування супів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час лабораторної роботи здобувачі освіти готували такі перші страви: борщ український, капусняк запорізький, куліш пшоняний, кулешик гороховий, суп молочний по-поліському, борщ холодний селянський, юшку волинську з грибами. Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння і навички по приготуванню перших страв та закріпили теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".