24.03.2023

Відбулися комплексні змагання з волейболу, шахів та шашок

Відбулися комплексні змагання з волейболу, шахів та шашок

Відбулися комплексні змагання між командами КЗ «Волинський фаховий коледж культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського» Волинської обласної ради» та ВСП «Фаховий коледж технології, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки» з волейболу, шахів та шашок. І хоча змагання пройшли у дружній атмосфері під девізом «Наш чемпіон – здоров'я!», а основною метою їх проведення була популяризація спорту та здорового способу життя, командам вдалось продемонструвати справжню «запеклу боротьбу» у кожному з видів спорту.

Змагання з волейболу (серед юнаків) зібрали чимало вболівальників та глядачів, які могли насолоджуватися справжнім видовищем та майстерністю гравців обох команд.

Боротьба тримала у напруженні невизначеності до останнього.

Члени команди фахового коледжу з волейболу (юнаки):

Патрапелюк Андрій (група БТК-11С), Волошин Олег та Морозюк Владислав (група С-11), Клямар Владислав (група Т-21), Зицик Станіслав (група ТК-31), Багно Дмитро (група Б-21), Демчук Артем та Тихонюк Серафим (група ТК-12), Наталич Олександр (група Т-11), Лунгу Денис (група ТК-13) та Сятковський Станіслав (група ТК-32).

Шахи та шашки хоча і зібрали менше глядачів та вболівальників, проте і там розгорталися справжні баталії та конкуренція стратегій.

Члени команди фахового коледжу з шахів (змішана команда):

Шепшелей Артем (група ТК-32), Верзун Владислав (група ТК-21), Плита Михайло (група Ф-22) та Масовець Анастасія (група П-22).

Члени команди фахового коледжу з шашок (змішана команда): Тримайлов Василь (група Т-23), Шугалов Максим (група Т-11) та Калюх Марія (група Т-23).

Вітаємо наших здобувачів освіти-спортсменів із перемогами та бажаємо їм нових звершень на спортивній ниві.