28.06.2023

Урочиста академія з нагоди вручення дипломів

Урочиста академія з нагоди вручення дипломів

28 червня у актовій залі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та молодшого спеціаліста 109 випускникам 2023 року спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 081 Право, 241 Готельно-ресторанна справа. 

У залі панувала атмосфера радості, душевності та тепла. Випускники, чекаючи на отримання довгоочікуваного диплому про завершення навчання, мали змогу почути теплі вітання від директора фахового коледжу Станіслава Щеблюка, ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолія Цьося, почесних гостей: першого заступника голови Волинської обласної ради Юрія Поліщука, стейкхолдерів директорки Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольги Кудрицької та керівниці аудиторської фірми «Актив-Аудит» Ірини Садовської. Напутні слова випускникам лунали і від імені керівників груп (Ніна Новосад) та батьків (Людмила Ткачик-Смітюх). Зворушливо прозвучали слова вдячності викладацькому колективу та директорові фахового коледжу від випускників.

Дорогі наші випускники! Вітаємо вас з успішним завершенням ще одного важливого етапу у вашому житті! Хочемо побажати творчої наснаги у подальшій професійній діяльності, а також особистого та професійного самоствердження під мирним українським небом, адже саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову, переможну Україну. Пам'ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних сил України!

СЛАВА УКРАЇНІ! 
ГЕРОЯМ СЛАВА!