01.12.2023

Участь команди здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа "Профі" у IV Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності "Рест Профі"

Участь команди здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа "Профі"  у IV Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності "Рест Профі"

30 листопада 2023 року команда здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа "Профі" взяла участь у IV Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності "Рест Профі", який відбувся в онлайн-режимі на базі Луцького кооперативного фахового коледжу Львівського торговельно-економічного університету. Четвертий рік поспіль наш заклад бере участь у даному дійстві.
У цьогорічному заході взяли участь десять команд із різник міст України – Луцька, Вінниці, Мукачева, Львова, Рівного, Житомира, Черкас, Хмельницька. Команди продемонстрували свої вміння та навички у складанні меню для бенкет-кави, сервуванні столу  згідно з меню, подаванні торта англійським способом, обслуговуванні гостей напоями, наливанні коньяку, подаванні гарячих напоїв.
Свої дії учасники конкурсу фільмували та надсилали для попереднього перегляду й  оцінювання експертами у галузі готельно-ресторанного бізнесу. В результаті  обговорення, аналізу журі були підведені підсумки та визначені номінації. Наша команда "Профі" отримала перемогу у номінації "Ресторатор-профі". Вітаємо здобувачок освіти групи Р-31 Іванну ЄФИМЧУК та Юлію МАЛАХОВСЬКУ, які представили наш навчальний заклад у конкурсних змаганнях на високому професійному рівні!